Nu hier
Home > Over ons

De crew
Ruiver.nl bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers & werknemers die geïnteresseerd zijn in het dagelijkse nieuws. Veelal werkt achter de schermen mbt uitzoeken van informatie. De crew is heel divers, van computer deskundige tot entertainer of ondernemer. Onze crew is er trots op om werkzaam te zijn voor een onderneming die sinds 2007 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Nieuwsitems
Ruiver.nl publiceert voornamelijk nieuwsberichten uit het gebied tussen Venlo & Roermond, met extra aandacht voor nieuws dat uit Reuver/Beesel komt. Ook plaatsen wij af en toe nieuws van buiten onze regio, dit gebeurd meestal als er bijzondere of uitzonderlijke activiteiten of calamiteiten plaats vinden of hebben plaats hebben gevonden. Ook houden wij ons bezig met het toerisme en met evenementen binnen en buiten Reuver.

Ruiver.nl stelt zich niet aansprakelijk voor evt schade na aanzien van onze beelden en/of nieuwsberichten.
Ruiver.nl is niet altijd aanwezig bij alle activiteiten & gebeurtenissen, dit komt omdat wij niet altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, ditjes & datjes etc. Wij proberen zoveel mogelijk voor uw naar voren te brengen.

Adverteerders
Om u van goede informatie te kunnen voorzien, werkt Ruiver.nl altijd naar een perfectie, kwaliteit en continue berichtgeving. Echter is het steeds belangrijk om weer te investeren in nieuwe technieken en apparatuur. U begrijpt dat dit heel veel geld kost! Omdat het plaatsen van berichten voor commerciële activiteiten in het algemeen gratis is, vragen wij wel altijd om een financiële tegenprestatie.
Bedrijven kunnen ten alle tijden contact met ons opnemen per mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Fotografen/foto’s
De fotografen van Ruiver.nl maken foto’s van zowel publieke evenementen als besloten evenementen.  Niets van deze website mag zonder toestemming van de Ruiver.nl redactie/Auteursrecht hebbende gekopieerd worden. Alle berichten en bijbehorende foto’s, geluidsopnames en/of videobeelden zijn en blijven eigendom van Ruiver.nl tenzij anders vermeldt.

Samenwerkingen
Een goede site heeft altijd partners. Sinds 28 april 2008 werken wij samen met 112 Regio Limburg.nl. Het verschil 112 Regio Limburg en Ruiver.nl is dat zij zich vooral bezig houden met alle 112 gebeurtenissen in de gehele regio Limburg. Omdat wij ons ook bezig houden met 112 nieuws, publiceren wij vanaf 28 april 2008 regelmatig hun calamiteiten foto’s. Deze worden vooral gebruikt als toevoeging aan onze nieuwsberichten.

Nog een connectie van ons is YouSeeradio.nl, waar wij sinds 27 augustus 2008 onderling contact en uitwisseling hebben over beelden en artikelen. Het radiostation richt zich vooral op gebeurtenissen in de regio Noord-Limburg. Met speciale aandacht voor de evenementen en nieuws uit de gemeente Beesel. Omdat ook wij van Ruiver.nl ons daar ook mee bezig houden, wisselen we vaak media-content met met deze partner. Bij belangrijke informatie of grote calamiteiten communiceert onze crew tussen de radio en redactie. Dat wordt gedaan door middel van een live telefoonverbinding.

Onze derde en laatste partner is Aerokopter, een lokaal Reuvers bedrijf dat door west-europa lucht beelden maakt voor verschillende leveranciers zoals gemeenten, bouw bedrijven, energie bedrijven en Ruiver.nl. Bij grote evenementen of calamiteiten kan, indien een piloot en drone beschikbaar is luchtopnames in opdracht van Ruiver.nl gemaakt worden ter ondersteuning van het artikel. Gepubliceerde lucht beelden mogen niet zonder toestemming van Ruiver.nl én Aerokopter gebruikt worden. Bij interesse van lucht opnames kunt u contact met ons opnemen per mail en telefoon.

De websites van onze partners:
Aerokopter
112Regiolimburg.nl

Tvellef.nl

Website Ruiver.nl
Ruiver.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele geestelijke en/of lichamelijke schade en/of gevolgen na het bezichtigen van deze website. Ook stellen wij ons niet aansprakelijk voor de betrouwbaarheid en correctheid van de bron-afhankelijke informatie op onze website. Ruiver.nl stelt zich ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten in uw computer nadat u deze website heeft bezocht.

Mocht u nog eventuele opmerkingen/verbeterpunten hebben voor ons medium, dan kunt u ons altijd mailen en of bellen. Heeft u interesse in bepaalde gepubliceerde foto’s of andere media van Ruiver.nl dan kunt u ons ook altijd mailen of bellen.

Uw hulp aan Ruiver.nl
Heeft u tips, nieuws, foto’s of wilt u een vrijwillige bijdrage doen aan Ruiver.nl? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Vereniging (Ruiver.nl)
Ruiver.nl staat twee keer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de website als vereniging en de leden als werknemers van een onderneming. Als vereniging zetten de leden zich in om activiteiten te organiseren dan wel te faciliteren in verschillende vormen, zoals het leveren van materialen en vrijwilligers.

Onderneming (Ruiver.nl)
Sinds 2007 is Ruiver.nl als website enorm gegroeid, in omvang en bereik van lezers. Vanwege de diverse samenstelling van leden is het mogelijk om op bepaalde vlakken specialisme in te huren. Zo leveren wij elektro monteurs, tekstschrijvers, ICT-managers (en adviseurs), licht & geluid technisch personeel, fotografen en cameramensen ter ondersteuning bij kort en langdurige projecten & evenementen. Uiteraard tegen een scherpe en marktconforme prijs. Neem contact op met ons voor beschikbaarheid en meer informatie.


info@ruiver.nl / 070-7113018

Tummers advertentie

Top