Drie mannen vluchten na eenzijdig ongeval in Venlo

112 Nieuws Regio Venlo

Drie mannen zijn zaterdagavond gevlucht na een eenzijdig ongeval in Venlo. Een automobilist met 2 bijrijders reed op de Tegelseweg in de richting van het centrum met hoge snelheid. Ter hoogte van het ziekenhuis moest de bestuurder uitwijken voor een stilstaande auto bij het stoplicht, daarbij reed hij bijna een overstekende voetganger aan. Uiteindelijk kwam de auto in de tegenovergestelde rijrichting tegen een lichtmast waardoor de auto de fietsenstalling van het ziekenhuis in vloog. Daarbij brak een verkeerslicht in enkele stukken.

Nadat het voertuig tot stilstand kwam stapte drie mannen uit die een of meerdere tassen mee nam en in een andere auto stapte, die er in een onbekende richting weg reed. Volgens een getuige zou er softdrugs (hennep) in de tas of tassen gezeten hebben. In de auto trof de politie een identiteitsbewijs aan, onbekend of dat van een inzittende, bestuurder of iemand anders is.

** UPDATE **
De woordvoerder van de politie heeft laten weten dat dit incident onderzocht wordt. De drie mannen die gevlucht zijn hadden een aantal big-shopper tassen mee genomen en zijn gevlucht in de richting van Tegelen. Het is bij de politie niet bekend wat de inhoud van deze tassen was, dat zal in het onderzoek bekeken worden.

Verder laat de woordvoerder weten dat het VieCurie ziekenhuis aangifte doet vanwege de schade aan de fietsenstalling. Indien er getuigen zijn die nog niet gesproken hebben met de politie, kunnen zij bellen met 0900-8844. Er zijn momenteel nog geen aanhoudingen verricht. Het verlaten van plaats ongeval waarbij schade is ontstaan bij derden is strafbaar.

 

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord