Int.Classic USA Car Treffen Zondag 2 Sept in Reuver

Events

Opnieuw wordt er in Reuver een International Classic USA Car Treffen gehouden, en wel op zondag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur. En voor de vijfde keer in successie is Gerrit Hillen de organisator namens de stichting Int.Classic USA Car Treffen Reuver. Op 15 april hield hij ook al een Cadillac treffen, waarbij er 127 Amerikaanse auto’s uit de jaren 50, 60 en 70 te zien waren. Zelf is hij de trotse bezitter van een prachtige Cadillac Sedan de Ville uit 1962, waarmee hij onlangs o.a. te zien was in een tv-programma van omroep MAX.

Anders dan voor heen is de locatie, de organisatie heeft gezocht naar een andere locatie binnen de gemeente Beesel, waardoor ook verenigingen de mogelijkheid krijgen om deze happening mee te organiseren. Voor 2 september is er een samenwerking aangegaan met vereniging De Paardenvriend, die hiervoor de terreinen rond haar manege aan de Bergerhofweg 1 te Reuver ter beschikking stelt.

De organisator verwacht dat er net als vorig jaar zo’n 300 tot 600 USA Cars in september aan het evenement gaan deelnemen. Het publiek mag dan ook een zeer breed scala aan automobielen uit vroegere jaren verwachten. Het zal merknamen ontdekken die nu niet meer bestaan, zoals o.a. Auburn, Hudson, Nash, Plymouth en Packar Toegelaten worden USA Cars t/m 1978, echter géén Vans, Customs, Hotrods of Military. De hele dag zal dit evenement worden opgeluisterd met live muziek uit de fifties en sixties.ook zijn er een tiental stands met aanverwante artikelen.

Deelnemers hebben gratis toegang. Bezoekers betalen 2 euro p.p. aan entreegeld; tot 18 jaar vrij toegang.

 

Tummers advertentie