Brand bij Euroceramic in Reuver

112 Nieuws Reuver

Donderdagmiddag is de brandweer uitgerukt vanwege een brandgerucht bij Euroceramic in Reuver. Omstanders hadden regelmatig mensen zien lopen op het terrein. Toen men in de grote hal aan de Kleilagerstraat rookpluimen zag, schakelde men de brandweer in. De brandweer heeft een hekwerk moeten open zagen om op het afgesloten terrein te komen.

Inmiddels is bekend dat onbekenden koperkabels in brand had gestoken. Dit doen koperdieven vaker om het plastic van het koper te krijgen om het daarna te kunnen verkopen.

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/YuUbtsUqClo?fs=1″ vars=”ytid=YuUbtsUqClo&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep3387″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

 

 

Tummers advertentie