Beachparty in Beesel, dj’s en bands

Beesel Events Gem. Beesel

Vanaf 11 augustus is de 2012 editie van de Beachparty ijn Beesel. Tijdens dit twee daags evenement zullen de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan. De muziek die uit de speakers zal klinken bestaat uit een combinatie van 80’s, 90’s, top 40 muziek en heerlijke zomerse nummers, waardoor het feest tot ongekende hoogten zal stijgen.

Voor de echte muziekliefhebbers zal deze ideale middag/avond plaatsvinden op 12 augustus 2012! Crazy Sunday is de ideale opstap voor bands om zichzelf te profileren en natuurlijk te laten zien aan de buitenwereld. Regionale bands zullen dan ook hun kunsten laten zien tijdens dit evenement. De bands zullen om 15:00 van start gaan. De muziek varieert van rock tot aan bekende meezingers.

Om het  ware ‘Beach-gevoel’ te krijgen, wordt er  onder meer  zand gestort en palmbomen neer gezet. Tevens zal er genoten kunnen worden van een biertje, wijn en verschillende soorten fris.

Beachparty Beesel is een initiatief van Events 4 You en is reeds uitgegroeid naar het jaarlijkse evenement van Beesel, waarbij er vele mensen uit nabijgelegen dorpen met veel plezier deze mogelijkheid nemen om een groot feest te bouwen.

 

Tummers advertentie

Tagged