Kersten ontvangt Senioren Service Award 2012

Overige Regio Roermond

Donderdagmiddag werd om 15. 00 uur de uitreiking gehouden van de Senioren Service Award 2012. De uitreiking vond plaats op de Markt  in Roermond tijdens de 44e  “Sjommelmert ”

Deze Award is in het leven geroepen door de ANBO Afdeling Roermond en omgeving en werd uitgereikt door de voorzitter van de Afdeling, de heer Jac Peeters. De Award is een eerbetoon voor een bijzondere prestatie.

ANBO houdt zich ondermeer bezig met belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord. Hieronder valt ook mobiliteit. Om deel  te blijven nemen aan de maatschappij, is het belangrijk om zo lang mogelijk mobiel te blijven, op de fiets, te voet, met de auto of hoe dan ook.

Dit jaar is de Award voor de eerste keer uitgereikt en wel aan het bedrijf Kersten uit Roermond. De prijs bestaat uit een bijzonder fraaie sculptuur en een degelijke oorkonde.

De motivatie om de Award aan Kersten revalidatietechniek Roermond toe te kennen, is het gratis ter beschikking stellen van verplaatsingshulpmiddelen bij de “Floriade 2012 “te Venlo.

De Floriade 2012 kan op deze wijze ook worden bezocht door mensen, welke minder mobiel zijn. Een gratis rolstoel of scootmobiel zijn enkele mogelijkheden. Zo wordt bereikt, dat ook bezoekers met beperkte spierkracht geheel zelfstandig, dus zonder begeleiding de Floriade kunnen bezoeken.

ANBO en Kersten vinden het belangrijk, dat het voor iedereen mogelijk behoort te zijn, om te genieten van al het fraais wat de Floriade te bieden heeft.

 

Tummers advertentie