Onopvallende politieauto crasht op tegenligger

112 Regio Roermond

De bestuurder van een onopvallende politieauto heeft vrijdagavond in Roermond een ongeval veroorzaakt. Daarbij raakten twee mensen lichtgewond. De agent was rond zes uur met een collega op weg naar een ruzie in de wijk Kapel. In een flauwe bocht belandde de politieauto op de linkerweghelft en botste daar op een tegenligger. Vervolgens knalde hij op een stilstaande auto.

Eén bestuurder moest met  nekklachten naar het ziekenhuis, de andere bestuurster kon ter plaatse worden behandeld aan haar arm. Alledrie de auto’s raakten zwaar beschadigd. De ruzie waar de agenten naar op weg waren bleek achteraf mee te vallen.

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/l_–wmATjto?fs=1″ vars=”ytid=l_–wmATjto&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5902″ /]

Tummers advertentie