Beeselse lastiggevallen op Beeselseweg

Beesel Gem. Beesel Nieuws

Afgelopen vrijdagavond (0:15) is een 18-jarige meisje uit Beesel over de Beeselseweg komende vanaf Reuver in de richting van Beesel lastiggevallen door een onbekende man. Zij zag een auto staan in de berm en er liep een man over het fietspad. Het meisje werd van haar fiets geduwd en de man eistte geld.

De man liep uiteindelijk zonder buit terug naar een klein model personenauto en reed weg in de richting van Reuver. Het signalement van de man is als volgt: ongeveer 30 jaar oud, 175 cm groot, breed postuur, blank uiterlijk, sprak Reuvers dialect, kaal geschoren hoofd, droeg een hemd (mogelijk oranje van kleur), hij droeg een korte broek, had geen opvallende lichaamsbeharing en had tatoeages op beide armen. Bent u of kent u deze man, of heeft u een idee wie dit kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Tummers advertentie

Tagged