Fietsverkoop loopt uit de hand

Regio Venlo

Zaterdagmiddag rond 13.00 uur op de Ulingsheide in Tegelen werden twee mensen door een bestuurder van een personenauto bewust bijna omver gereden.

Het conflict kwam tot stand na de verkoop van een fiets. De koper van de fiets had een vriend bij zich die zich erg vervelend en agressief opstelde richting de verkoper. De koper probeerde de vriend tevergeefs te kalmeren en vertrok met de fiets. De ‘vriend van’ werd door de verkoper gesommeerd het terrein te verlaten, waarop deze man in de auto stapte.

De verkoper en een ander persoon die bij hem stond liepen bij de auto weg en hoorden achter zich ineens het geluid van de motor en opspattende kiezels. Beide heren moeten aan de kant springen voor de auto. Van de beide personen (klant en zijn vriend) zijn geen identiteitsgegevens bekend.

Het gaat om twee mannen met een negroïde uiterlijk, verder signalement ontbreekt. De politie zoekt getuigen van dit incident of mensen die denken dat zij de verdachte kennen en roept op dit te melden. Dit kan via 0900-8844.

Tummers advertentie