Geen politie spreekuur a.s maandag

Gem. Beesel Nieuws

Op maandag 8 augustus is er geen politie spreekuur op het gemeentehuis. Dit heeft te maken vanwege de krappe bezetting bij de politie. Voor een afspraak kunt u bellen met het algemeen nummer van de politie: 0900 8844.

Normaal kan men op maandag van 18.00 – 19.00 uur en woensdag van 09.00 – 12.00 uur op spreekuur bij de politie in het Gemeentehuis. Op maandagavond kunt u alléén aangifte doen voor vermissing of diefstal van een paspoort, een identiteitsbewijs of een rijbewijs. Hiervoor hoeft u geen afspraak maken, daarvoor kunt u gewoon binnenlopen.

Op woensdagochtend kunt u bij een politiespreekuur terecht voor eenvoudige aangiftes zoals aangifte van vermissing of diefstal van documenten of een portemonnee, diefstal fiets, inbraak in uw auto etc. Op woensdagochtend kunt u ook bij het spreekuur terecht voor meldingen of een (kortdurend) informatief of bemiddelend gesprek.
Voor een aangifte op woensdag kunt u het beste vooraf een afspraak maken.

 

Tummers advertentie