Langetijd geen drinkwater in deel van Offenbeek

Nieuws Offenbeek

Door een breuk in de waterleiding hadden diverse woningen in Offenbeek aan de Offenbekermarkt geen water. Op de Pastoor Ceijssensstraat was rond 8 uur in een asbestwaterleiding een breuk ontstaan waardoor het water uit de stoep spoot. WML, verantwoordelijke voor de waterleidingen in Limburg moest voor het repareren van de leiding een aantal knooppunten dicht draaien.

Na het leegpompen en uitgraven van de leiding kon deze vervangen worden door een nieuwe permanente pijp. Bewoners die geen hadden konden uit een tappunt, gelegen aan de  Offenbekermarkt gratis water afhalen. De storing was tussen 14:00 en 15:00 verholpen.

[embedplusvideo height=”254″ width=”402″ standard=”http://www.youtube.com/v/ErbxKDAK96s?fs=1″ vars=”ytid=ErbxKDAK96s&width=402&height=254&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9718″ /]

Foto: Patry
Tummers advertentie