Reuverse ruiters spelen in Baexem

Nieuws Sport

Op zaterdag 11 augustus starten de pony’ s enĀ  op zondag 12 augustus starten de paarden,regio Limburg, te Baexem. Een groot concours waar de Zuid, midden en Noord Limburgse ruiters tegen elkaar strijden voor deel te nemen de Nederlandse kampioenschappen. De Reuverse ponyruiters, die geselecteerd zijn door de KNHS, na meerdere selectie wedstrijden gereden te hebben zijn Amber Louwhoff en Shirley Verbruggen.

Beide ruiters hebben een intensieve begeleiding, training, ondersteuning gehad van clubgenoten, instructeurs en ouders. Voor beide ruiters is het niet nieuw dat ze de Limburgse kampioenschappen rijden, zo ook in outdoor 2011, hoewel dit het 1e jaar was dat ze concoursen zijn gaan rijden. Maar desondanks zijn er nog wel flink wat kriebels in de buik, dus duim voor ons!

Dank aan alle hulp die wij gekregen hebben van diverse leden en instructeurs HSV de Paardenvriend te Reuver. Tevens wensen wij de Reuverse geselecteerde paardenruiters veel succes op 12 augustus” aldus Frank Louwhoff.

Amber Louwhoff (13jaar) op pony zwarte pony Ballizo klasse D-B en Shirley Verbruggen (11 jaar) op pony bruine pony Mistral klasse E-B.

 

 

Tummers advertentie