Man in kasteel bevangen door rook

112 Regio Roermond

De brandweer heeft zaterdagmiddag een 65-jarige bewoner uit een kasteel gehaald nadat er brand was ontstaan in de keuken. In de keuken van het kasteel op de Eiermarkt in Roermond ontstond door onbekende redenen een brand. De brandweer rukte met twee voertuigen uit omdat er bekend was dat er twee personen binnen zouden zijn. Later is vastgesteld dat het om 1 persoon ging.

De brand zelf was klein en is geblust. De brand is ontstaan in de keuken en heeft zich niet verder uitgebreid. Wel heeft de rook van de brand zich verspreidt naar de overige ruimten in de woning. Naar de oorzaak van de brand stelt de politie een onderzoek in. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, hij verkeert niet in levensgevaar.

 

Tummers advertentie