Twee zwaargewonden na ongeval

112 Nieuws Regio Roermond

De problemen begonnen met een kleine kop-staart-botsing in de Roertunnel, waarbij niemand gewond raakte. Er liep echter wel olie het wegdek op, en dat moest worden schoongemaakt. Als gevolg daarvan ontstond een file, waar een auto hard achterop reed. Bij die aanrijding vielen twee zwaargewonden. Ook kwamen mensen bekneld te zitten in hun auto.

Hulpdiensten rukten op grote schaal uit,  daarbij werden onder andere twee traumahelikopters opgeroepen. De gewonden zijn naar ziekenhuizen in Roermond, Weert en Venlo gebracht.

De A73 werd vanaf Sint Joost in noordelijke richting afgesloten vanwege het ongeluk. Het verkeer op de A73 kwam helemaal vast te staan. Rond half zeven kwam het verkeer weer opgang.

¬†[embedplusvideo height=”300″ width=”452″ standard=”http://www.youtube.com/v/4JdvPaq9RPc?fs=1″ vars=”ytid=4JdvPaq9RPc&width=452&height=300&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6872″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie