Rowwen Heze treedt toch op in Venlo

Events

In Steenwijkerwold zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen toen de hoofdtent instortte op het festivalterrein van Dicky Woodstock. Rowwen Hèze zou daar ook gaan spelen en constateerde na het hevige noodweer grote schade aan apparatuur en instrumenten. De groep staat op het programma van zondag voor een optreden tussen 17:45 en 19:00 bij de Zomerparkfeesten in Venlo

Steenwijkerwold:
Hoeveel mensen er gewond zijn en hoe ernstig, is nog niet bekend.Volgens ooggetuigen op Twitter is de paniek onder de bezoekers enorm. Mensen zijn wanhopig op zoek naar vrienden en bekenden die mogelijk onder het puin liggen. Tevens is het terrein compleet afgesloten en rijden de hulpdiensten af en aan.

** UPDATE **
“Grote schade aan apparatuur en instrumenten”, meldt Rowwen Hèze op Twitter. “Wordt een grote uitdaging voor morgen.”  De organisatie van de parkfeesten bevestigt dat dit optreden ondanks dat toch door gaat.

De hulpdiensten rukten na de eerste melding massaal uit en waren in ongeveer 10 minuten ter plaatse. Volgens de politie zijn er elf gewonden met ambulances naar ziekenhuizen in Zwolle, Heerenveen en Meppel gebracht. Daarnaast is nog een aantal mensen op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Tummers advertentie