Diverse auto’s vernield in Tegelen

Regio Venlo

Afgelopen week heeft de politie vier aangiftes ontvangen van mensen waarvan de auto vernield is.  Zo zijn er op de Hoogstraat en de Kerkhoflaan diverse auto’s beschadigd. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag en in de nacht woensdag op donderdag.

Daarbij zijn spiegels van de auto’s afgetrapt. Naast de vier aangiftes zijn er meer auto’s vernield, maar daar is nog geen aangifte van gedaan. Deze gedupeerden worden opgeroepen om alsnog aangifte te doen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over de vernielingen. Er zijn brieven verspreid in de buurt om mensen te waarschuwen en om informatie te vragen. Tips zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Tummers advertentie