Asbest vrij na brand in Weert

112 Nieuws

Bij de brand van woensdagochtend in een schuur tussen Stramproy en Weert is asbest vrijgekomen.

Volgens de brandweer is er geen gevaar voor de omgeving. De asbestdeeltjes zijn in een straal van 200 meter rond de schuur terechtgekomen op het perceel van de eigenaar en bij de buren.

Zo tegen negen uur waren dikke rookwolken zichtbaar tot aan Roermond. De eigenaar van de oude kippenstal ontdekte de brand ’s ochtends tegen acht uur. De brandweer had rond half tien de brand onder controle. Hoe de brand is ontstaan, wordt nog onderzocht.

[embedplusvideo height=”280″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/BdsI-E-1ROw?fs=1″ vars=”ytid=BdsI-E-1ROw&width=450&height=280&start=&stop=&rs=w&hd=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1275″ /]

Tummers advertentie