Vrouw (63) dood na aanrijding met vrachtauto

112 Nieuws Regio Venlo

Donderdagmorgen is een personen overleden na een ongeval op de Krefeldseweg in Venlo. Het ongeval gebeurde even voor half negen. Ter hoogte van de Krefeldseweg/Gasthuiskampstraat heeft een vrachtauto een 63-jarige fietster uit Blerick geschept.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor bijstand, maar die werd kort na de oproep weer teruggestuurd omdat de vrouw al was overleden. Voor zover nu bekend heeft de bestuurder van de vrachtauto, een 30-jarige man uit Eygelshoven, de vrouw over het hoofd gezien.  Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Slachtofferhulp is ingezet voor enkele getuigen.

Onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie had de weg afgesloten voor onderzoek.

Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie