Twee aanhoudingen na uit de hand gelopen famillieruzie

112 Regio Venlo

Dinsdagavond zijn er twee personen gewond geraakt na een steekpartij. De steekpartij vond plaatst op de Dautzenbergstraat. Daar bleek dat een man zwaargewond was door de steekwond, een vrouw was lichtgewond aan haar hand.

Beide personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Even later is een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De politie onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld. Bij het onderzoek is onder andere een politiehelikopter ingezet.

Getuigen van het incident ter hoogte van de Dautzenbergstraat en de Pastoor Stassenstraat worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 8844.

Update: Het steekincident dinsdagavond op de Dautzenbergstraat in Blerick is waarschijnlijk ontstaan na een familieruzie.
Hierbij raakte een 29-jarige man uit Blerick zwaargewond. Hij ligt in het ziekenhuis. Een 37-jarige vrouw liep een lichte verwonding op.

De politie heeft 2 mannen uit Blerick aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident. De politie is een buurtonderzoek gestart.

Tummers advertentie