Belg rijdt frontaal tegen een taxi

112 Regio Roermond

Vrijdagavond zijn er twee mensen gewond geraakt nadat een Belgische automobilist frontaal tegen een taxi is gereden, zo meldt TVellef.  De twee zaten in een Belgische auto die wegreed bij de tempel aan de Schipperswal in Roermond. De bestuurder kon door een geparkeerde oplegger niet zien dat er uit de andere richting een taxi aankwam. Hun auto kwam op de verkeerde weghelft kon de aankomende taxi niet meer ontwijken.

 

De twee gewonde mannen konden op eigen kracht uit de auto stappen, maar zijn met onder meer nekletsel door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurster van de taxi raakte niet gewond, ondanks de flinke klap.

De politie heeft de eigenaar gevraagd om de oplegger te verplaatsen. Het is niet geheel duidelijk of de oplegger op deze plek mocht staan, dat wordt door de politie onderzocht. Beide auto’s zijn total loss door de botsing.

 

Tummers advertentie