Avondmis in Swalmen verzet ivm Sjwaampop

Events Regio Roermond

Pastoor Irec Crasborn van Swalmen verzet de avondmis van zaterdag 18 augustus voor het popfestival Sjwaampop. De mis is nu op zondagochtend. Zeker omdat het in principe om een eenmalige activiteit gaat rond het dertigjarig jubileum van het gratis popevenement in Swalmen besloot de pastoor over zijn hart te strijken.

Bovendien heeft Sjwaampop een bijzonder plekje in het hart van de pastoor. Hij bezocht namelijk vroeger het festival zelf meerdere keren. “Als je jong bent, wil je wel eens wat anders zien”, zegt hij tegen dagblad de Limburger. Het festival duurt voor het eerst twee dagen. Afhankelijk van het succes en de reacties bekijkt de organisatie of het haalbaar is het ook in de toekomst op twee dagen te houden. “Maar in principe is het eenmalig tweedaags, vanwege het dertigjarig bestaansfeest”, benadrukt Dirk Franssen van de organiserende stichting Sjwaampop.

Tummers advertentie