Woonboerderij overvallen op klaarlichte dag

112 Nieuws Regio Roermond

Zondagmiddag is een woonboerderij in Boukoul overvallen op klaarlichte dag. De boerderij aan het Blankwater werd rond half een bezocht door drie jonge mannen. Onder bedreiging met een vuurwapen heeft de bewoner een geldbedrag gegeven waarna de overvallers wegvluchtten.

Vermoedelijk zijn ze met een auto gevlucht en de politie is op dit moment op zoek naar een auto met daarin drie getinte personen. Een persoon droeg een lichtblauw sportshirt met een wit petje. De man die het wapen droeg had een zwart t-shirt aan. Van de derde persoon ontbreekt het signalement. De leeftijd wordt geschat op 25-30 jaar. Een getuige heeft een auto met een Belgisch kenteken zien rijden. Mogelijk dat dit de auto van de overvallers is.

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Ook kan geheel anoniem een melding worden gemaakt bij M. via het gratis nummer 0800-7000.

Tummers advertentie