Informatieavond vervangen riolering Reuversveld fase 2

Gem. Beesel

Tijdens de informatieavond op 20 juni jl heeft de gemeente Beesel de herinrichtingsplannen Reuversveld fase 2 toegelicht. Rekening houdend met de opmerkingen die toen zijn gemaakt heeft de gemeente de schetsen uitgewerkt tot concept-bestektekeningen.

Op deze tekeningen is tot in detail aangegeven hoe de inrichting van de wegen, trottoirs, parkeerplaatsen en snelheidsremmers er straks uit komen te zien. Om te voorkomen dat men tijdens de aanleg worden geconfronteerd met aanpassingen (en dus extra kosten en vertragingen), is er op dinsdag 28 augustus een inloopmiddag/avond van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Op woensdag 29 augustus is er een inloopmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. De inloop middagen/avond vinden plaats in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Reuver.

Tummers advertentie