Ondanks hitte toch veel mensen in Kloostertuin

Events Reuver

Afgelopen zondag waren meer dan 300 mensen samen gekomen in de Reuverse Kloostertuin. De organisatie van Klassiek op Locatie, dat opereert binnen de grenzen van Noord-Limburg had twee top muzikanten weten te combineren. Violiste Emmy Verhey en pianiste Klara Wuertz gaven een geweldig optreden in het mooiste hart van onze gemeente.

Emmy Verhey is een van de grote Nederlandse violisten van deze tijd. Dankzij haar professionaliteit en haar artistiek idealisme is zij al vijftig jaar een veelgevraagd soliste. Een van haar onafscheidelijke muzikale partners is de Hongaarse pianiste Klara Wuertz. Wuertz begon op haar vijfde met pianospelen en werd als veertienjarige toegelaten tot de Ference Liszt Academie in haar geboorteplaats Boedapest.

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/8pRodxRXFi0?fs=1″ vars=”ytid=8pRodxRXFi0&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4944″ /]

 

Tummers advertentie