Fietsendieven vluchten met hoge snelheid

112 Regio Roermond

Maandagmiddag heeft de politie drie Roermondenaren aangehouden na een wilde achtervolging. Getuigen zagen hoe bij een winkel aan de Broekhin-Zuid een fiets werd weggenomen. De drie mannen tussen de 35 en 39 jaar vertrokken vervolgens per auto.

Die werd enige tijd laterĀ  gezien toen hij met hoge snelheid over de Koninginnelaan reed. Op de rotonde kwam de auto dwars op de weg tot stilstand, om met hoge snelheid over de Bredeweg te vertrekken richting Oranjelaan. Hierop werd de achtervolging ingezet door een patrouille in de buurt. Op het Gelderseplein stopte het voertuig en probeerden de drie mannen te ontkomen.

Ondanks hun vluchtpoging kon het drietal worden aangehouden door agenten ter plaatse. Het voertuig is in beslag genomen, de fiets werd niet aangetroffen in de auto. Het terugvinden van de fiets maakt deel uit van het onderzoek.

Tummers advertentie