Sita met Sprookjesconcert On Tour naar Reuver

Events Gem. Beesel

Op 13 oktober organiseert Optisport Events i.s.m. Van Hoorne Entertainment het Sprookjesconcert On Tour. Tijdens dit muzikale familie-evenement wordt de Schans omgetoverd tot een ware Sprookjesconcertzaal. Bekende sprookjesfiguren geven een spetterend optreden. Onder meer zangeres en presentatrice Sita zal in de huid kruipen van diverse sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Assepoester en Doornroosje.

In de zomer en  herfstvakantie organiseert sport- en leisurecenter beheerder Optisport, in samenwerking met theaterproducent Van Hoorne Entertainment, een serie concerten voor jong en oud. Tijdens het Sprookjesconcert On Tour wordt het publiek meegenomen op een reis langs wereldberoemde sprookjes, zoals Roodkapje, Klein Duimpje, Doornroosje en Assepoester. De bezoekertjes kunnen genieten, meezingen en dansen op muziek uit bestaande sprookjesmusicals.

“Alle voorstellingen zijn gepland in de schoolvakanties en de toegangsprijs hebben we laag gehouden, omdat we graag alle kinderen, maar natuurlijk ook hun ouders en opa en oma de gelegenheid willen geven om dit geweldige familiefeest bij te wonen” aldus één van de initiatiefnemers van Optisport Events. “Het publiek kent onze locaties vooral van de sportactiviteiten en/of zwemlessen, maar tijdens het Sprookjesconcert On Tour worden onze sportzalen omgetoverd tot een echte concertzaal, het wordt een geweldig feest”.

De presentatie van het Sprookjesconcert On Tour is in handen van Sita Vermeulen, onder meer bekend van Disney Channel en het SBS6 programma Sterren dansen op het IJs. Afgelopen seizoen was ze te zien in Klein Duimpje De Musical. Tijdens het concert kruipt ze in de huid van diverse bekende sprookjesfiguren.

Na het concert kunnen alle kinderen hun favoriete sprookjesfiguren in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de kinderen verkleed komen en deelnemen aan de Sprookjes-verkleedwedstrijd. De mooist verklede bezoekertjes worden op het podium beloond met een mooie prijs.

Het Sprookjesconcert On Tour vindt plaats op 13 oktober in de Schans te Reuver om 13.00 uur. Kaarten à € 9,50 zijn te koop bij de horeca van de locatie en via www.VanHoorneJunior.nl

Tummers advertentie