Bruin café met unieke oplaadpunten

Nieuws Reuver

Café Friends in Reuver staat er bekend omdat zij haar gasten van alle gemakken voorziet. Alleen nu komen de medewerkers van café Friends met een waarschijnlijk unieke dienst voor een bruin café, wat nergens terug te vinden is in de regio: oplaadpunt voor mobiele telefoon/tablet.

Nadat de oplader van eigenaar Maarten overuren draaide en de gasten steeds vaker met een leeg mobieltje zaten, heeft men besloten om 4 USB oplaadpunten boven de bar te maken. Hier kan men met een USB kabel hun mobiele telefoon of tablet opladen. Zorg er wel voor dat u zelf uw usb kabel meeneemt zodat u de goeie aansluiting heeft voor uw mobiele telefoon.

In 2011 zorgde café friends er al voor dat ze gratis Wifi ter beschikking stelde voor haar gasten. Kortom een bruin café met de gemakken van thuis.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie