Windjbuujelcup schieten op 15 september

Events Nieuws Offenbeek Reuver

Op zaterdag 15 september 2012 is het weer zover. Schutterij St. Barbara en VV De Windjbuujels organiseren dan de jaarlijkse schietwedstrijd om de WINDJBUUJELCUP 2012. Dit alles zal plaatsvinden op het schietterrein van schutterij St. Barbara gelegen aan de Polderweg te Reuver/Offenbeek. De aanvang van het evenement is 13.30 uur en er wordt doorgeschoten tot de winnaar bekend is of wanneer het te donker wordt om door te schieten.

 Hoe gaat dat schieten?
Heeft u een zestal bij elkaar dan kunt u al meedoen. Dat mag iedereen zijn als degene maar minstens 16 jaar oud is. Groot, klein, smal, dik, oud, jong, grijs, blond of kaal, het maakt niets uit, iedereen kan meedoen. Op deze dag koopt u met het zestal een schietkaart welke goed is voor 18 schoten op de ‘bölkes’. Ieder teamlid schiet 3 keer. Zijn alle 18 ‘bölkes’ afgeschoten dan gaat deze kaart door naar de kavelronde. Per team mag er 1 kaart door naar de kavelronde. U mag wel met een andere teamsamenstelling proberen om ook door te komen. Individueel kan het dus zomaar zijn dat u met meerdere teams door bent naar de kavelronde en maakt u meer kans om de Windjbuujelcup 2012 te winnen.

Schietkaarten kopen
Schietkaarten zullen deze dag te koop zijn bij de schutterij à 8,00 euro per kaart. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht en kunt u een consumptie en/of een broodje op de vuist nuttigen. Tussendoor zal de raad van 11 rondgaan met loten voor de tombola. Door het kopen van loten steunt u de vereniging en maakt u kans op mooie prijzen.

 

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 15 september 2012 vanaf 13.30 uur onder het motto van onze hoogheid, prins Eric I: Viere ken se liere

 

Tummers advertentie