Kicken en Schiffie zaten t Heukske op de kop

Events Nieuws Offenbeek

Bekend duo Dj Kicken en Schiffie hebben afgelopen vrijdagavond ’t Heukske op de kop gezet. Kicken staat er om bekend door zijn muziek keuze iedereen aan het dansen te krijgen. Ook heeft hij bijzonder ‘vreemde’ acties tijdens zijn set.

Zo werd er vrijdagavond een vibrator verloot tussen twee dansende kabouter Plop imitaties. Ook was er nog een loterij, de uitslag daarvan is bij het plaatsen van dit bericht niet bekend. Schiffie ging al dansend in een feestvarken en leeuw door ’t Heukske heen schuifelen. Het was een avond zoals wellicht de meeste zich niet hadden voorgesteld, maar iedereen was er wel toe aan wat ‘gekkigheid’.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Klik op de afbeelding voor meer foto's
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie