Brandstofdieven uit Oostblok gepakt in Blerick

Nieuws Regio Venlo

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Bulgarije van 39 en 41 jaar op heterdaad aangehouden voor diefstal van brandstof. Een oplettende getuige meldde dat er op het parkeerterrein aan de Van Boerlostraat rond 3.40 uur iemand liep bij de geparkeerde vrachtwagens.

De politie arriveerde en zag drie mannen wegrennen. Naast een vrachtwagen stonden gevulde jerrycans en uit een van de vrachtwagens stak een tuinslang. Na een korte achtervolging kon de politie twee van de drie gevluchten aanhouden. In een auto die bij het parkeerterrein stond, vond de politie een aantal gevulde jerrycans aan. De twee verdachten zijn na hun aanhouding in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Tummers advertentie