Van alles te doen tijdens Reuverse kermis

Events Reuver

Er is weer van alles te beleven tijdens de Reuverse kermis. De kermis duurt van zaterdag 1 september t/m woensdag 5 september.

Op zaterdag 1 september komt de Vrolijke Kabouter naar Reuver. Wie als kabouter Plop verkleed naar de kermis komt, krijgt een leuke traktatie. Hij is vanaf 16.00 uur te bewonderen in Reuver.
Op woensdag 5 september brengt de echte Smurf om 16.00 uur een bezoekje aan de Reuverse kermis. Deze Smurf is dol op kermis en gaat graag op de foto. Verder is er op woensdag vanaf 17.00 uur een heuse kinder- en goochelshow met de Mega helden. Ook de opa’s en oma’s hoeven zich niet te vervelen tijdens de Reuverse kermis. Zo is er op woensdag 5 september vanaf 15.00 uur een seniorenmiddag in café Ronckenstein.

Ook heeft café Ronckenstein weer twee feest tenten. In de Boezzz tent  zullen op zaterdag dj Joep en Juul  , zondag dj Gijs en maandag dj Bix er met de nieuwste hits een feestje van gaan bouwen.
Bij café Ronckenstein begint het feest al op vrijdag, op deze avond zal de coverband van Rowwen Heze genaamd Station Amaerica een feestje komen bouwen, op zaterdag komt Stunning Suzy er met de nodige covers van rock en pop er flink tegen aan gaan . Zondag zullen de van eigen bodem Duo Thei en Joop hun klanken laten horen. Op Maandag is er weer een Amsterdamse avond met Dj Gijs en zanger Geert Pelzer. Tijdens de kermis van 2012 is er dus meer dan alleen kermis!

 

Tummers advertentie