Gewonde na schietpartij in Venlo-Zuid

112 Nieuws Regio Venlo

Op de Hagerhofweg in Venlo-Zuid is donderdagavond een schietpartij geweest. Daarbij is zover bekend een persoon niet levensgevaarlijk gewond geraakt. Zover bekend heeft de politie drie mensen aangehouden en zou een vierde nog voortvluchtig zijn. Het signalement van de vierde verdachte is voor als nog onbekend.

UPDATE
Het slachtoffer, een 18-jarige man uit Maassluis ligt nog in het ziekenhuis ter observatie. Voor zover nu bekend had het drietal een conflict met andere mannen die er vandoor zijn gegaan. Na onderzoek is gebleken dat zij niet langer als verdachte kunnen worden aangemerkt. Het tweetal is in de loop van vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. De twee uit Maassluis en Vlaardingen waren in Venlo samen met het slachtoffer.

De politie doet een uitgebreid sporenonderzoek en komt graag in contact met getuigen via telefoonnummer 0900-8844. Tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem telefoonnummer 0800-7000.

Foto: Fer Traugott

 

Tummers advertentie