Lokale ondernemers zamelen geld in voor KIKA

Gem. Beesel Nieuws Reuver

De lokale ondernemers zamelen tijdens de het kermis weekend weer geld in voor stichting KIKA. Vorig jaar werd er 501 euro opgehaald. De organisatoren zijn er zeker van dat dat ruim meer gaat worden, ze zaten op de eerste dag er al overheen. Minicandy heeft de actie opgezet en heeft andere lokale ondernemers gevraagd om hun producten te sponsoren. Met deze samenwerking organiseren ze verschillende leuke acties. Zo kan men voor een klein bedrag touwtje trekken, schminken, glitter tattoo’s zetten, vers gebakken wafels, draaien aan het rad van fortuin, en mee doen met een tombola. De acties duren tot zondag 18:00 in de winkel passage in Reuver.

Voor de beginnende ondernemer kan men ook bieden voor een webshop dat geproduceerd word door een professioneel bedrijf. De gehele opbrengst komt ten goede aan KIKA. Kika werft fondsen voor onderzoek waarmee versneld therapie├źn beschikbaar worden gemaakt voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Na een bijdrage van Ruiver.nl werden drie vrijwilligers aangewezen om een tijdelijke glitter tattoo te nemen, zie de foto’s.

Foto’s : David Dunnaway

Tummers advertentie