Duizenden bezoekers bij USA Car Treffen

Events Gem. Beesel Nieuws Offenbeek

De organisatie van het Classic USA Car treffen in Reuver zijn wederom verrast door de hoge bezoekers opkomst. Gerrit Hillen liet weten dat de opkomst van zondag meer dan 4000 bezoekers zijn. Ruim 500 auto’s kwamen naar het treffen toe.

Ook het weer was ideaal voor het treffen. Met live muziek, hapje en een drankje was het een perfecte dag om met het gezin er op uit te gaan. Ondanks de kermis in het centrum van Reuver kwamen toch veel mensen even kijken naar het mooie blink en chroom werk.

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/dMzfS8hIBHA?fs=1″ vars=”ytid=dMzfS8hIBHA&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5884″ /]

Klik op de afbeelding voor meer foto’s.

Foto’s : David Dunnaway

 

Tummers advertentie