Omstanders redden bestuurder uit de sloot

112 Nieuws Regio Roermond

Woensdagmiddag is een automobilist in Swalmen bekneld te komen zitten nadat hij met zijn voertuig in een sloot was gekomen. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en belande ondersteboven in de sloot.

Naast de Lanck in Swalmen worden momenteel buizen gelegd dat een nodig is voor het transport van gas. Medewerkers die daar aan het werk waren zagen de auto liggen en hebben met een kraan de auto opgetild zodat de bestuurder bevrijd kon worden.

Over zijn verwondingen is nog niets bekend, de bestuurder is opgenomen in het ziekenhuis. Ook de oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. In eerste instantie werd groots ingezet, bij de hulpverlening werd een trauma helikopter opgeroepen, dat bleek later niet nodig toen bekend was dat het slachtoffer uit de auto was.

 

Foto : David Dunnaway
Tummers advertentie