Ladies Night “Wellness and Style”

Events Offenbeek

Vrijdag 14 september bij De Witte Stein wordt een erg gezellige avond waarbij de dames kunnen genieten van het aanbod van de standhouders in het thema “Wellness and Style” in de gezellige ruimtes van De Witte Stein plus het Paviljoen op het terras. Zo bouwt men een catwalk in het paviljoen waarop sportieve demonstraties en een leuke modeshow te zien zullen zijn.
Voor de entreekaart die € 10,- kost krijgen de dames 3 consumpties, een ijstraktatie van Jo’s ijssalon en zijn er diverse hapjes om te proeven.

Dan is de entreekaart tevens een lotnummer van de tombola waar zeer leuke prijzen in zitten! Behalve leuke prijzen van Jonas woonaccessoires en de andere deelnemers stelt Pinok modes een ceintuur met 3 chunks van Noosa Amsterdam twv € 100,00 ter beschikking! Ook niet mis is de prijs die Nellissen juwelen beschikbaar stelt: een starter set van het Duitse juwelenhuis Charlotte. Het is  een systeem wat volledig uit te bereiden is d.m.v. verschillende kopjes en schijfjes welke verschillende materialen waaronder bijvoorbeeld staal, zilver goud diamant maar ook materialen als hout en parelmoer worden veel gebruikt. De set heeft een waarde van € 120,- en de ring mag de uiteindelijke winnares natuurlijk komen ruilen voor de juiste maat. Super toch!

Onderscheiden ze zichzelf van de vele ladies nights die geboden worden door het aanbod van grote Kwaliteit, bieden we ook een goodybag die meer bevat dan visitekaartjes. Hiervoor hebben diverse deelnemers behalve kortingsbonnen, leuke hebbedingetjes aangeleverd.

De entreekaarten zijn te koop bij De Witte Stein, en bij de andere deelnemers:
Reuver: Jo’s ijssalon, Toerkoop reisbureau, Special Flowers, Fitt2B, Well2Be en Christ-all
Beesel: Totall Image, Thea Peeters Santé
Belfeld: van Lier schoenen
Swalmen: Notarissen van Lier
Venlo: Pinok modes, Nellissen Juwelen, Xie brillen, Mayway Lingerie, Foto Kino Linders, The Barbershop, Blush visagie, Jonas het woonidee, De Bovenste Molen

 

Tummers advertentie