Beginnende bosbrand snel geblust

112 Nieuws Reuver

Zaterdagavond is er brand uitgebroken in het bosgebied thv Lommerbergen. De brand werd ontdekt door wandelaars die de brandweer alarmeerde.  De brandweer had de beginnende bosbrand snel geblust en kon weer terug naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Eerder op de dag werd de brandweer gealarmeerd voor een brand op de Dr. Poelsstraat in Reuver. Daar zou een brand in de prullenbak voor veel rookontwikkeling zorgen. Ook dat was snel opgelost na de komst van de brandweer.

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/dV6VwfB4Tco?fs=1″ vars=”ytid=dV6VwfB4Tco&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4777″ /]Foto : David Dunnaway

 

 

Tummers advertentie