Soul & Funk Revival Party

Events Reuver

Op zaterdag 22 september is vanaf 20.30u en Soul & Funk Revival Party in de zaal van Café Ronckenstein te Reuver. Vanaf 20.30 zal Andre Fossen alias DJ Andrematic bekend van o.a. Discotheek Soulcentre en Club/Cocktailbar Mauerwerk te Mönchen Gladbach, het programma openen met het draaien van een keur aan partyhits uit de jaren ‘70 en ’80.

Hij legt ze allemaal op de draaitafel, de funk, soul en discotoppers van weleer. Earth Wind & Fire, Michel Jackson, Kool & The Gang, Five Star, Midnight Star, The S.O.S band, etc., ze komen allemaal voorbij. Om circa 22.00u. zal de 9-koppige Germany’s Chic Tribute Band ”Le Chic” zorgen voor een spetterend live optreden op topniveau.

De band ”Le Chic” uit Köln, die naast de basisbezetting ook met een percussionist en blazerssectie komt, krijgt met hun pure groovy sound in een mum van tijd de hele zaal in beweging, waarbij hits van Chic, Sister Sledge, Diana Ross, Jackson 5 en vele anderen, de revue passeren. Ondanks de razend snel toenemende populariteit van de band in Duitsland is het gelukt hun naar Nederland te halen.

Hiermee heeft Reuver de primeur, het is het eerste optreden van ”Le Chic” in Nederland. Na het live optreden van ”Le Chic” om circa 01.00u., zal DJ Andrematic ons nog tot 02.00u. vermaken en aan het swingen houden. DJ Andrematic en ”Le Chic” hebben al vaker samen een avondvullend programma verzorgd en zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld.

Tummers advertentie