Tieners gepakt na oplichting en diefstal

Regio Venlo

De politie heeft dinsdagavond drie mannen uit Venlo aangehouden voor oplichting en diefstal. De mannen in de leeftijd van 19, 18 en 17 jaar hadden een restaurant aan de Kaldenkerkerweg opgelicht, door zonder te betalen te eten en vervolgens te vertrekken.

De mannen renden in richting het centrum van Venlo weg, waarop de eigenaar meteen de politie inschakelde. Vervolgens werden de drie personen aangetroffen op de Koninginnesingel door agenten.

Tijdens de aanhouding bleek dat de mannen een fiets bij zich hadden, die van diefstal afkomstig was. Uit verhoor kwam later naar voren dat ook de twee fietsen die zij bij het restaurant hadden achtergelaten waren gestolen.

De fietsen zijn in beslag genomen en tegen de mannen is proces verbaal opgemaakt en daarnaast zullen zij ook een schadevergoeding moeten betalen aan het restaurant.

Tummers advertentie