Zeer grote brand bij Bruynzeel keukens

Regio Venlo

In de nacht van woensdag op donderdag is een keukenzaak in vlammen opgegaan. Het bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat op industrieterrein De Veegtes moet als verloren worden beschouwd.

De brandweer had het vuur na anderhalf uur onder controle. Toen moest er nog wel een paar uur worden nageblust, aldus OmroepVenlo.

De oorzaak van de brand in een opslagruimte en een showroom van de keukenzaak is nog onbekend. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen en er is geen gevaar geweest voor uitbreiding naar de omgeving.

 

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/KVAANCTRSXw?fs=1″ vars=”ytid=KVAANCTRSXw&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7917″ /]

Tummers advertentie