Boerebroelof en Windjbuujels winnen de cup

Gem. Beesel Nieuws Offenbeek

Zaterdag 15 september loste de bruid van Boerebroelof Ruiver – Óffebèk het verlossende schot en heeft team 1 van de Windjbuujels de Windjbuujelcup gewonnen.

Na het kavelen op de grote ‘bölkes’ viel in de eerste ronde bij het kavelen op de kleine ‘bölkes’ direct de beslissing. Team 1 van de Windjbuujels had het vizier nog op scherp staan en schoot alle 18 ‘bölkes’ af en won daarmee de eerste prijs.  Het tweede team van de Windjbuujels eindigde op de tweede plek en ‘Sjpass-plus’ ging met het brons naar huis.

Mark Hendriks Trofe
Bij de strijd om de Mark Hendriks Trofee was het erg spannend. Uiteindelijk loste Miranda Blomen-Dorssers (bruid van het Boerebroelof gezelschap 2012)  het verlossende schot en kwam de ‘prinsesjteek’ naar beneden.

Foto’s Boerebroelof
Tummers advertentie