PvdA: “Zo snel mogelijk zonnepanelen op het gemeentehuis”

Gem. Beesel Reuver

De PvdA Beesel-Reuver wil zosnel mogelijk zonnepanelen op het gemeentehuis in Reuver. Tijdens de vergadering op 10-september werd duidelijk dat men wil behoren tot de duurzaamste gemeente in Nederland.

Daarom wilde de PvdA, die duurzaamheid heel hoog in haar vaandel heeft staan, tijdens de raadsvergadering een motie indienen om zo snel mogelijk over te gaan tot het installeren van zonnepanelen op het gemeentehuis” laat de PvdA weten.

De filosofie achter het nu al starten met zonne-energie is dat je niet altijd maar moet wachten en uitstellen, maar gewoon daadkrachtig moet beginnen met het nemen van verantwoordelijkheid. De gemeente kan hierbij een mooie voorbeeldfunctie hebben. De motie was een aanzet en het college nam deze intentie over en zegde toe het hoofdstuk zonne-energie in de gebouwen van de gemeente naar voren te halen.

De PvdA is uitermate verheugd dat haar initiatief gesteund werd door het college en de overige partijen in de raad en dat binnen niet al te lange tijd zonnepanelen deel uit gaan maken van de gebouwen van deze gemeente!” aldus Gemmie Derksen en Bert Holman van de PvdA.

Tummers advertentie