Veolia komt met handige reis App

Gem. Beesel Nieuws Overige Regio Roermond Regio Venlo

Aanstaande maandag 24 september brengt Veolia haar eigen reisapplicatie op de markt. De Veolia App dient als optimale ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van de persoonlijke reis. De App is gratis te downloaden in de Google Play Store of de iPhone App Store.

Met de App kunnen reizigers goed voorbereid op reis. Bij het plannen ziet de reiziger een goed en overzichtelijk reisadvies van deur tot deur door heel Nederland. Reizigers die vaak de zelfde route rijden kunnen via de App een berichtje ontvangen als er een verstoring op het traject is.

Mocht er onderweg iets gebeuren waarvan de reiziger een melding wilt maken bij de vervoerder, zoals een klacht, suggestie, verloren of gevonden voorwerpen, kan de App direct een bericht doorgeven aan de klantenservice.

Tummers advertentie

Tagged