Aanmeldingen KVL begonnen

Events Gem. Beesel

Het Kinger Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) gaat het seizoen 2012-2013 in. Alle Limburgse basisscholen hebben inmiddels een brief en inschrijfformulier van KVL ontvangen. De voorronde Midden- en Noord-Limburg vindt plaats op zondag 25 november 2012 in Reuver en wordt georganiseerd in samenwerking met Jeugdvastelaovesvereniging ‘Windjbuujels’ uit Reuver.

De grote KVL-finale is dit seizoen op 20 januari in de Hanenhof in Geleen, met medewerking van Sjtadsvastelaoves Vereniging Flaarisse uit Geleen.

Inschrijfformulieren en wedstrijdreglement zijn op te vragen bij de secretaris van het KVL (angelique.heltzel@hetnet.nl). De formulieren moeten uiterlijk 14 oktober 2012 binnen zijn. De uiterste inzenddatum van het lied is 4 november 2012.

 

Tummers advertentie