Kapot! geslaagd feest

Events Nieuws Offenbeek Reuver

In het kader van Battle of the Pub organiseerde vriendengroep Hateech een gezellige avond in ’t Heukske. De avond werd gevuld met leuke en grappige Dj’s en attributen. Ondanks de Project-X oproep en evenementen in de regio werd het redelijk bezocht. Echter werd door de relatief lage opkomst veel gezelliger dan verwacht.

Bij Battle of the Pub in ’t Heukske is het mogelijk voor vriendengroepen en verenigingen om een eigen thema avond/nacht te organiseren. Elke groep krijgt na afloop van de avond een deel van de gemaakte omzet. Bij drukke avonden kan het bedrag oplopen tot duizend euro. Wanneer alle groepen geweest zijn word bekeken wie het meeste omzet heeft gemaakt, die groep krijgt dan een bonus.

┬áKlik op de afbeelding voor meer foto’s.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged