Bösdael zet managementteam in voor ouders en verzorgers

Reuver

Basisschool Bösdael heeft voor komende tijd een managementteam ingericht voor ouders/verzorgers en eventueel leerlingen te woord te staan over het schokkende bericht van afgelopen week. Het team is overdag bereikbaar via e-mail en het algemene telefoonnummer van de school: 077-4748216.

Binnen de groepen wordt er door de professionals op passende wijze aandacht gegeven aan de situatie en worden vragen van kinderen beantwoord, voor zover dit mogelijk is; “ook wij zitten met veel vragen en hebben helaas lang niet overal een antwoord op” aldus de school in een brief.

Sinds maandag 24 september neemt Josine Stocks groep C5b voor haar rekening. Zij krijgt daarbij ondersteuning van Luus Schoeber, Mirjam Smit en Frank Beenen.

E-mail adressen:
Frank Beenen: f.beenen@bosdael.kerobei.nl
Ingrid Houtakkers: i.houtakkers@bosdael.kerobei.nl
Mirjam Smit: m.smit@bosdael.kerobei.nl

Tummers advertentie