Veel belangstelling voor generale repetitie

Beesel Events Nieuws

Donderdagavond verzamelde buiten de deelnemers van het Draaksteken ook veel belangstellende op de markt in Beesel. De gemeente Beesel presenteert komend weekend op de Floriade het Draaksteken. Speciaal voor die gelegenheid zal voor het eerst in de lange historie van het Draaksteken, de Beeselse Draak buiten het dorp worden getoond aan het publiek.

Gemeente Beesel, regisseur Cees Rullens, spelers en het  bestuur van Stichting Draaksteken hoopten op een grote publieke belangstelling tijdens de repetitie, en dat was gelukt ondanks de dreigende wolken.

Laatste make-up wordt aangebracht op de deelnemers.
Ondertussen dat de spelers zich klaar maken dreigt het hard te gaan regenen.
Onder de vele belangstellende is ook wethouder Jan Smolenaars aanwezig.
Regisseur Cees Rullens houdt de spelers goed in de gaten en corrigeert waar nodig is.
Foto’s : David Dunnaway
Tummers advertentie