14 inzendingen voor Liedjesaovend De Windjbuujels

Events Offenbeek

Op zaterdag, 6 oktober 2012, vindt de jaarlijkse liedjesaovend van vastelaovesvereiniging  de Windjbuujels  plaats in zaal de Paerssjtal in Reuver.

Maar liefst 14 inzendingen dingen mee naar de prijzen. Onder de schrijvers/vertolkers van deze liedjes bevinden zich oude rotten maar ook nieuwe jeugdige aanwas. De vertolkende artiesten zijn druk in de weer geweest met repeteren en de begeleidende muzikanten Jack Claessen (voor de 11e keer aan de toetsen) en Joep Killaars (voor de 1e keer op het slagwerk) hebben de muziek goed onder de knieën.

Een vakjury, bestaande uit 8 personen, zal samen met de publieksjury gaan uitmaken welke inzending de nieuwe Windjbuujelsjlager 2013 wordt. Deze liedjes zijn de ingrediënten voor een geweldige liedjesaovend en het publiek zal smullen van een heerlijke vastelaovescocktail als voorgerecht voor het vastelaovesmenu van het komende seizoen.

De nummers 1, 2 en 3 van deze liedjesaovend zullen evenals de nummer 1 van de Blageliedjesmiddig die op zondag, 7 oktober plaatsvindt, in de studio worden opgenomen en worden uitgebracht op een cd die in december wordt verkocht.

Foto: V.v. Windjbuujels
Tummers advertentie