Dichters met interessante verhalen

Events Nieuws Reuver

Donderdagavond organiseerde stichting Eskacé “Dichters Dichterbij” in brasserie de vertraging. De bedoeling van de avond was om te praten over gedichten van twee bekende dichters die geboren zijn in Heerlen.

Jos Rosenboom, schrijfster en docente Literair. Recent verschenen van haar 8 gedichten bij grafisch werk van Harry van der Aart, bij een expositie in het Huis voor de Kunsten, Roermond.

Amber-Helena Reisig, haar debuutroman Het Sterfhuis verschijnt 19 oktober en een poëziebundel (werktitel ‘Huidherinneringen’) begin 2013, beide bij uitgeverij Prometheus in Amsterdam. Zoals bekend is ze in de race om stadsdichter van Heerlen te worden.

[embedplusvideo height=”478″ width=”800″ standard=”http://www.youtube.com/v/y6pK-MGCag8?fs=1″ vars=”ytid=y6pK-MGCag8&width=800&height=478&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7004″ /]

Tummers advertentie

Tagged