Oproep om makers vuurwerkbommen te melden

Gem. Beesel Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

De Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers heeft vrijdag een kaart van Nederland online gezet met daarop filmpjes van explosies van vuurwerkbommen. Ze vragen mensen de makers van de bommen te identificeren en te melden.

Drijvende kracht achter deze Task Force zijn VeiligheidNL en de politie. De Task Force wordt ondersteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Inlichtingen- Opsporingsdienst (IOD) en Meld Misdaad Anoniem. De instantie spoorde honderden internetfilmpjes van vuurwerkexplosies op en sommeerde de makers ervan die van internet te halen. In veel gevallen gebeurde dat ook.

Herkent u iemand? Meld het dan bij de politie (Opsporingstiplijn: 0900 – 6070) of Meld Misdaad Anoniem (0800 – 0700).

 

Tummers advertentie